Tuemme lasten ja nuorten urheiluharrastuksia toiminta-alueillamme

29.3.2023

Latitude 66 Cobalt Oy tekee malminetsintää laajoilla alueilla Kainuussa, Koillismaalla, Peräpohjan alueella ja Itä-Lapissa. Teemme töitä kobolttikaivosten avaamiseksi Kuusamoon ja Posiolle.

Haluamme huolehtia siitä, että tulevien työntekijöidemme lapsilla on alueilla mahdollisimman hyvät liikuntaharrastusmahdollisuudet. Olemme varanneet tällekin vuodelle 8 000 euroa toiminta-alueemme lasten ja nuorten parissa työskentelevien urheiluseurojen tukemiseen.

Tuet myönnetään vapaamuotoisten hakemusten pohjalta. Tuen myöntämisen edellytyksenä on ry-muotoinen toiminta. Tukea voi hakea myös useampi seura yhdessä. Hakemuksesta tulee ilmetä avustuksen tarkka käyttökohde. Tukea ei myönnetä yksittäisen urheilijan tai yksittäisen joukkueen toimintaan vaan koko seuran lapsiin ja nuoriin kohdistuvan toiminnan kehittämiseen. Tuki on vastikkeetonta, emme edellytä tukea vastaan näkyvyyttä seuran toiminnassa.

Lisätietoja asiasta antaa Hannamari Pietilä, 045 3449 229. Hakemukset pyydetään toimittamaan 29.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hannamari@lat66.com.

Haluamme kiittää kaikkia vuonna 2022 tukemme avulla lasten ja nuorten urheiluharrastuksia toteuttaneita seuroja ja seurojen aktiiveja!

ylös ylös2
Sivun
alkuun.