Taloudellista tukea lasten ja nuorten urheiluharrastuksiin

7.5.2018

Latitude 66 Cobalt Oy on australialais-suomalainen kaivosyhtiö. Tavoitteenamme on pääraaka-aineinaan kobolttia tuottavien kaivosten avaaminen Kuusamoon ja Posiolle lähivuosien aikana. Etsimme myös sijoituspaikkaa malminkäsittelylaitokselle alueella.

Kaivosten ja malminkäsittelylaitoksen ollessa toiminnassa haluamme huolehtia siitä, että työntekijöiden perheiden lapsilla on alueella mahdollisimman hyvät liikuntaharrastusmahdollisuudet. Tästä syystä olemme varanneet kuluvalle vuodelle 3000 euroa lasten- ja nuorten parissa työskentelevien kuusamolaisten ja posiolaisten urheiluseurojen tukemiseen.

Tuet myönnetään vapaamuotoisten hakemusten pohjalta. Tuen myöntämisen edellytyksenä on ry-muotoinen toiminta. Tukea voi hakea myös useampi seura yhdessä. Hakemuksesta tulee selvitä avustuksen tarkka käyttökohde.

Lisäys 3.6.2018:
Hakemukset on käsitelty ja asianomaisille seuroille on ilmoitettu tuen myöntämisestä. Pystyimme iloksemme tukemaan kaikkia tukea hakeneita yhdistyksiä heidän tärkeässä työssään alueen lasten ja nuorten liikuntaharrastusten parissa.

 

ylös ylös2
Sivun
alkuun.