Minna Lymi vahvistaa Latitude 66 Cobaltin viestintää

10.2.2022

Aiemmin muun muassa Aamulehdessä toimittajana ja toimituksen johtotehtävissä toiminut Minna Lymi on aloittanut työt Latitude 66 Cobaltin viestinnän tekijänä.

Lymin tehtäviin kuuluu yhteydenpito medioihin ja kuntapäättäjiin alueilla, joilla yhtiö tekee malminetsintää. Lymi vastaa myös yhtiön verkkoviestinnästä sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä.

– Minnalla on vahva osaaminen toimitusten prosessien ja järjestelmien kehitystyöstä ja niihin liittyvästä koulutuksesta. Tällä on suuri merkitys yhtiön kasvaessa ja toiminnan laajentuessa. Tällä hetkellä toimimme kolmen maakunnan alueella yhteensä 18 kunnan alueella, yhtiön viestinnästä vastaava Jussi Lähde kertoo.

 

Paikallislehdessä uransa aloittanut Lymi korostaa paikallisen ja alueellisen median roolia sekä avointa keskustelua.

– Elämä sosiaalisen median kanssa on osoittanut kirkkaasti, miten tärkeä rooli paikallisella ja alueellisella medialla on luotettavan tiedon välittäjänä. Uskon ja toivon sen roolin yhä kasvavan. Haluan osaltani vaikuttaa siihen, että tietoa on saatavilla helposti ja nopeasti.

Italiasta Posiolle muuttaneen Lymin työn painopiste on tässä vaiheessa Kuusamossa, Posiolla, Rovaniemellä ja Sallassa.

– Odotan innostuneena, että pääsen tapaamaan kasvokkain maanomistajia, elinkeinoelämän edustajia, asukkaita, kuntapäättäjiä ja myös kesäasukkaita erilaisissa tilaisuuksissa tai vaikka kaupan kassalla – tietenkin koronarajoitusten sallimissa rajoissa. Osallistun myös paikallisiin tapahtumiin, joissa olen geologiemme kanssa esittelemässä toimintaamme ja kertomassa tutkimuksistamme.

Yhtiön kasvu merkitsee myös verkkosivujen kehittämistä, ja Latitude 66 Cobalt julkaisee kevään aikana uudet verkkosivut.

– Tavoitteemme on, että kävijä löytää tarvitsemansa tiedon mahdollisimman helposti ja nopeasti – on sitten kyse varausalueista tai malminetsintälupa-alueista Kainuussa, Koillismaalla tai eri puolilla Lappia tai esimerkiksi yhtiön toimintatavoista, sanoo Lymi.

Minna Lymin tavoittaa numerosta 050 590 5542 tai sähköpostilla minna@lat66.com.

 

Lisätiedot:

Jussi Lähde
vastuullisuus ja viestintä

jussi@lat66.com
040 594 4444

 

Latitude 66 Cobaltin viestintäpäällikkö Minna Lymi

ylös ylös2
Sivun
alkuun.