Latitude 66 Cobalt: Yrityskaupan osapuolet sopivat ostotarjouksen jatkamisesta

14.4.2022

Latitude 66 Cobalt Ltd ja sveitsiläisen SunMirrorAG:n tytäryhtiö SunMirror (Luxembourg) SA, ovat sopineet kymmenen viikon jatkoajasta SunMirror (Luxembourg) SA:n tekemään julkiseen tarjoukseen Latitude 66 Cobalt Ltd:n koko osakekannan ostamisesta. Julkinen ostotarjous päättyy 21. kesäkuuta 2022.

 

Nyt sovitulla tarjousajan jatkolla ei ole vaikutusta Latitude 66 Cobalt Ltd:n ja sen 100% omistaman suomalaisen tytäryhtiön Latitude 66 Cobalt Oy:n operatiiviseen toimintaan. Yhtiö saa SunMirrorilta 4 miljoonan euron lainan, jota ei makseta takaisin, mikäli yrityskauppa ei toteudu. Latitude 66 Cobalt -konsernilla on yhteensä noin 7 miljoonan euron kassavarat. Yhtiö jatkaa malminetsintää sekä kaivoskehitystä suunnitelmiensa mukaisesti.

 

– Yrityskauppojen yhteydessä suunnitellun aikataulun venyminen ei ole poikkeuksellista. Maailma ympärillä on rajussa murroksessa ja se heijastuu prosessiin. Samaan aikaan kriittisten mineraalien saatavuuden merkitys Euroopalle on nyt suurempi kuin milloinkaan. Tämä on tiedostettu sekä Euroopan komission että kansallisten hallitusten tasolla, Latitude 66 Cobalt Oy:n toimitusjohtaja Thomas Hoyer toteaa.

 

 

Lisätiedot:
Jussi Lähde, vastuullisuus ja viestintä, +358 40 594 4444, jussi@lat66.com

 

Latitude 66 Cobaltin toimitusjohtaja Thomas Hoyer

ylös ylös2
Sivun
alkuun.