Latitude 66 Cobalt lahjoittaa 10 000 euroa lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukeen

19.6.2019

Kaivosyhtiö Latitude 66 Cobalt on lahjoittaa toiminta-alueensa urheiluseurojen toimintaan 10 000 euroa. Tukea saa yhteensä kahdeksan urheiluseuraa Kuusamosta ja Posiolta. Tuki on osoitettu lasten ja nuorten urheiluharrastusten tukemiseen.

– Meille on tärkeää, että alueen lapsilla ja nuorilla on hyvät harrastusmahdollisuudet. Haluamme että alueelle kaivostoiminnan myötä sijoittuvat perheet löytävät harrastusmahdollisuuksia olivat he sitten alueen nykyisiä asukkaita, paluumuuttajia tai aivan uusia asukkaita Kuusamoon ja Posiolle, Hoyer pohtii.

Yhtiö on linjannut keskittävänsä kaiken urheilun tukemisen lasten- ja nuorten liikuntamahdollisuuksien edistämiseen.

– Yhtiömme toimivassa johdossa on junioriurheilijoiden vanhempia. Tiedämme että seuratoiminnassa pienikin raha muuttuu vaikutuksiltaan suureksi kiitos vapaaehtoistyöntekijöiden toiminnan, Hoyer muistuttaa.

Hoyer kertoo hakemusten olleen sisällöllisesti hyvin valmisteltuja. Osa seuroista suunnittelee käyttävänsä taloudellisen tuen laajempaa joukkoa tavoittaviin tapahtumiin.

– Aloitimme tuen myöntämisen viime vuonna varsin tuntemattomana ja alueelle juuri tulleena yhtiönä. On ollut ilo huomata, että tänä vuonna hakemuksia tuli sekä Kuusamosta että Posiolta toimivien seurojen lukumäärään nähden paljon, Thomas Hoyer kertoo. Yhtiö ei edellytä seuroilta minkäänlaista vastikkeellisuutta tai näkyvyyttä tuesta.

 

Lisätiedot:

Jussi Lähde

+358-40-594 4444

vastuullisuus ja viestintä

Latitude 66 Cobalt Oy

jussi@lat66.com

ylös ylös2
Sivun
alkuun.