Latitude 66 Cobalt jatkaa kairaustutkimuksia Kuusamossa, yhteistyökumppanina MK Core Drilling

 26.4.2022

Kallioperäkairaukset alkavat Kuusamon Juomasuon kaivospiirin alueella kuluvan viikon loppupuolella. Latitude 66 Cobalt on solminut pitkäaikaisen sopimuksen kairaustöistä ranualaisen MK Core Drilling Oy:n kanssa.

Latitude 66 Cobaltin operatiivinen johtaja Campbell Baird on tyytyväinen solmittuun sopimukseen.
– MK Core Drilling on arvostettu laadukkaan työn tekijä, jonka toiminnassa näkyy perheyhtiön kulttuuri parhaimmillaan. Toivomme nyt käynnistyvän kairausohjelman olevan osa pitkäaikaista yhteistyötä, Baird toteaa.

Bairdin mukaan MK Core Drillingin työntekijöiden tekninen osaaminen, ymmärrys toiminnasta pohjoisessa luonnossa sekä tutkimusalueiden asukkaiden kanssa olivat yhteistyökumppanin valinnassa ratkaisevia tekijöitä.

Vuonna 2012 toimintansa aloittanut MK Core Drilling työllistää tällä hetkellä 47 ihmistä.

– MK Core Drilling on kasvanut ja kehittänyt toimintaansa laadusta kiinni pitäen. Henkilöstö on työstään ja työpaikoistaan syystä ylpeä. Tällaisten toimijoiden kanssa on ilo tehdä vaativaa geologista tutkimustyötä, Baird kertoo.

MK Core Drillingin toimitusjohtaja Mika Kehusmaa on tyytyväinen pitkäaikaisen sopimuksen syntymisestä. Yhtiöt tekivät yhteistyötä jo vuonna 2018 tehdyissä kairaustutkimuksissa.

– On mukava palata Kuusamoon ja jatkaa yhteistyötä yhtiön kanssa, jossa sekä panostus geologiseen tutkimustyöhön että alan tieteellinen osaaminen on vahva, Kehusmaa kertoo.

Kairaustutkimukset alkavat Kuusamon Juomasuon kaivospiirin alueella. Myöhemmässä vaiheessa kairauksia tullaan tekemään myös Kuusamossa sijaitsevalla Ollinsuon malminetsintälupa-alueella. Kairaustöistä ilmoitetaan maanomistajille aina etukäteen.

 

Lisätiedot:

Minna Lymi
050 590 5542, minna@lat66.com
viestintä
Latitude 66 Cobalt Oy

 

MK Core Drillingin toimitusjohtaja Mika Kehusmaa (vas.) ja Latitude 66 Cobaltin operatiivinen johtaja Campbell Baird.

ylös ylös2
Sivun
alkuun.