Käylän alueen Kairasydän ilmestynyt

23.4.2020

Latitude 66 Cobalt on julkaissut Pohjois-Kuusamon Käylän alueen kotitalouksiin ja yrityksiin jaetun Kairasydän-tiedotteen.

– Olemme julkaisseet Kairasydämiä muutaman kerran vuodessa, edellinen julkaisu ajoittui tämän vuoden helmikuuhun Posion messujen yhteyteen ja oli suunnattu Posion asukkaille ja yrittäjille, yhtiön viestinnän ja vastuullisuuden parissa työskentelevä Jussi Lähde kertoo.

Tämänkertaisessa julkaisussa toimitusjohtaja Thomas Hoyer kertoo yhtiön kuulumisia ja geologista työtä johtava professori Steffen Hagemann linjaa yhtiön tavoitteita Suomen kobolttivarantojen kartoittamisessa. Kairasydän sisältää myös tietoa maamme kallioperän erilaisista mineraalivyöhykkeistä sekä malminetsinnän eri menetelmistä.

Koronatilanteen takia yhtiö ei tule järjestämään tämän vuoden kevään ja kesän aikana yleisötapahtumia Käylässä tai Posion Soukkavaaran geologisella asemalla.

– Ainakin osa alueen perinteisistä kesätapahtumista on peruttu, joten nämäkin kohtaamiset jäävät nyt väliin. Julkaisujen tavoitteena on pitää alueiden väki mahdollisimman hyvin informoituna siitä, mitä milloinkin teemme, Lähde kertoo.

Postin alueellisen jakelun lisäksi nyt julkaistua Kairasydän-julkaisua postitetaan muun muassa alueen maanomistajille. Kaiken kaikkiaan julkaisua on painettu reilut 600 kappaletta.

 

Lue tästä Käylän Kairasydän (julkaistu huhtikuussa 2020)

 
Lue tästä Posion Kairasydän (julkaistu helmikuussa 2020)

 

 

ylös ylös2
Sivun
alkuun.