Kairasydän-julkaisu karttoineen Kuusamon, Posion ja Sallan asukkaille

16.6.2022

Posti jakaa pohjoisen Kuusamon, koillisen Posion ja eteläisen Sallan alueen kotitalouksiin ja yrityksiin Latitude 66 Cobaltin Kairasydän-nimisen julkaisun. Julkaisu antaa tietoa muun muassa tämän vuoden aikana kuulutusvaiheeseen etenevistä malminetsintälupahakemuksista.

– Maanomistajien ja alueen muiden tahojen kannalta kuulutusvaihe on tärkeä. Tuolloin malminetsinnän lupapäätökset tekevä Tukes kerää mielipiteitä ja näkemyksiä päätöksenteon pohjaksi, Minna Lymi yhtiön viestinnästä kertoo.

Julkaisu antaa myös tietoa yhtiön kuluvan kesän yleisötilaisuuksista ja niissä käsiteltävistä aiheista.

Se sisältää Tukesin ylitarkastaja Ilkka Keskitalon haastattelun maanomistajia malminetsintäluvissa pohdituttavista aiheista sekä yhtiön toimitusjohtaja Thomas Hoyerin katsauksen suomalaisen ja eurooppalaisen mineraalituotannon huoltovarmuusajattelun muutokseen.

Julkaisu on saatavissa yhtiön yleisötilaisuuksissa sekä Posion Muikkumarkkinoilla 16.-17.7.2022

Julkaisun voi pyytää postitettavaksi lähettämällä sähköpostia Hannamari Pietilälle (hannamari@lat66.com) tai soittamalla numeroon 045 344 9229.

Voit lukea Kairasydän-julkaisun tästä: Kairasydän kesäkuu 2022

 

Kairasydämessä kerrotaan myös kesän Sahakahvit-tilaisuuksista, jotka järjestetään neljänä kesämaanantaina Käylän geologisella tutkimusasemalla. Tilaisuuksissa voi keskustella malminetsintään liittyvistä asioista esimerkiksi Niilo Kallungin (vas.), Eleanor Capuanon ja Otso Markkasen kanssa.

 

 

 

 

 

ylös ylös2
Sivun
alkuun.